Setmanari d'informació local - 138 anys

El Festival de Música Antiga de Palma arriba enguany a Son Gotleu, Santa Pagesa i Gènova

33881

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha presentat aquest dijous el programa i les novetats de la XXII edició del Festival de Música Antiga de Palma, que enguany arribarà als barris de Son Gotleu, Santa Pagesa i Gènova.

Segons ha informat, aquesta mesura s'adopta per a continuar treballant en un dels objectius principals de la Regidoria per a aquest mandat que «és acostar la cultura als diferents barris de Palma». Noguera ha destacat que «amb la decisió de descentralitzar volen promoure entre el públic que conegui o redescobreixi el patrimoni que amaguen els barris, més enllà de les esglésies del mateix centre de Palma».

El concert inaugural serà divendres que ve 18 d'octubre a les 20.00 hores a l'Esglèsia de la Mare de Déu de la Mercè, amb la interpretació de la Banda Municipal de Música de Palma de Vents Vetuts. El següent concert, el 19 d'octubre a les 20.00 hores, serà en la Parròquia de Santa Catalina Thomàs, a Santa Pagesa. Acollirà el concert d'Isabel Esain Garcia i Petra Hajduchova, 'Concert de Viola de gamba i Clavecín'.

El dissabte 26 d'octubre a les 20.00 hores, l'Esglèsia de la Transfiguració del Senyor acull el concert de Chiavette Consort, Musicanti. El novembre tendran lloc els dos darrers concerts del festival, el dissabte 9 de novembre a les 20.00 hores en l'Esglèsia de Sant Felip Neri, actuarà Ensemble de les Délices du Roi, 'Votre amour sert à votre Gloire', música francesa del segle XVIII.

Per a tancar el Festival d'aquest any, el 16 de novembre a les 18.00 hores, Solnegro interpretarà 'El cançoner de la Família Brondo', Música de Mallorca dels segles XVII i XVIII a la barriada de Son Gotleu, a la Parròquia de Sant Josep Obrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.