Setmanari d'informació local - 138 anys

El carrer Blanquerna acull a partir d'aquest dijous el 'Teatre de Barra'

33809

Cinc bars del carrer Blanquerna de Palma acolliran des d'aquest dijous, 10 d'octubre, i fins al 14 de novembre la XV edició del 'Teatre de Barra', que estarà centrat en els veïnats.

Així ho ha informat aquest dimarts en roda de premsa el regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, l'organitzador del 'Teatre de Barra', Javier Matesanz, i la gerent de Metges del Món, Belén Matesanz.

Aquesta edició s'amplia un dijous més de l'habitual en edicions anteriors i els horaris de les funcions seran a les 20.00 hores, 20.35 hores, 21.10 hores i 21.45 hores. Quant a la gran final del 'Teatre de Barra' d'enguany, es durà a terme el 16 de novembre en el teatre municipal Mar i Terra a les 20.00 hores.

Noguera ha explicat que 'Teatre de Barra' s'està convertint en «una fita imprescindible de la ciutat, consolidat i esperat». «Quan les institucions estaven la crisi i retallaven pressupostos de cultura, artistes, promotors, directors, varen cercar nous espais i el 'Teatre de Barra' surt d'aquí», ha explicat Noguera.

Per part seva, l'organitzador, Javier Matesanz, ha explicat que «connecta l'oci, la cultura i la societat amb temes d'actualitat», afegint que «parlar dels veïnats és parlar de qualsevol cosa, ja que es traslladen els problemes de tota una societat». La venda d'entrades es durà a terme a la llibreria Drac Màgic en el seu horari comercial i també el dia de les funciones a partir de les 19.00 hores en arribar. Les entrades tenen un preu de 3,5 €.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.