Setmanari d'informació local - 138 anys

Vicent Torres anuncia la seva renúncia com a secretari general del PSOE d'Eivissa

33803

Vicent Torres ha anunciat la seva renúncia com a secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa després de la decisió de la socialista Marta Díaz de no dimitir com a consellera ni dels seus càrrecs orgànics, tot i que divendres passat va anunciar el seu cessament.

Díaz va adoptar aquesta decisió després de veure's implicada en el suposat ús fraudulent d'una targeta del Consell d'Eivissa quan formava part de l'equip de govern insular.

En una declaració pública, Torres ha considerat «necessària» una nova etapa i uns nous lideratges dins el PSOE d'Eivissa. També ha afegit que volia fer efectiva la renúncia després de les eleccions del maig, encara que va decidir retardar-la «davant la situació de dificultats de constituir un nou govern a Espanya».

Des de la FSE han afirmat que s'ha dissolt l'Executiu amb la renúncia del secretari general, encara que abans s'ha reclamat a Marta Díaz seva acta de consellera. En cas contrari, s'iniciarà un expedient reglamentari segons els estatuts del partit. També ha estat cessada dels càrrecs orgànics en el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.