Setmanari d'informació local - 138 anys

Ataquen amb pintura la seu de Ben Amics, Illes Sense Odi, Mercat Social i altres entitats

33799

Nou atac dels intolerants. Aquesta vegada ha estat el local que comparteixen diverses entitats de caire social i solidari, situat molt a prop de l'Avinguda Alemanya.

La placa que anuncia les entitats que comparteixen l'espai ha estat atacada amb pintura durant la matinada d'aquest dilluns.

El local acull entitats com Alas Balears, Ben Amics, Mercat Social, Eticentre, Fiare Balears, Fundacions Darder-Mascaró, Illes Sense Odi i l'Associació d'Amics del Poble Saharauí.

Les Fundacions Darder-Mascaró han denunciat l'atac a través d'una piulada a primera hora del matí.

També l'associació LGTBI de les Illes Balears, Ben Amics, ha fet una piulada a Twitter on denunciava: «Així ens hem trobat la placa de la façana de l?oficina que compartim amb altres entitats a General Riera. Un signe d?odi que, més enllà del rebuig, no ha de tenir altra reacció que l?impuls a la tasca que feim per fer la societat més igualitària i més justa».

Ha estat aleshores quan la presidenta del Govern, Francina Armengol s'ha pronunciat i ha dit: «La xenofòbia i l'homofòbia no són la 'teva opinió'. És odi i discriminació. Condemna absoluta a aquest atac i suport immens a les entitats que treballau per una societat més justa, inclusiva i igualitària. S'ha aconseguit molt però és evident que encara tenim molta feina a fer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.