Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat assegura que MÉS es va manifestar en contra de bonificar l'impost turístic

33791

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha assegurat aquest dilluns que el seu partit va manifestar en el Consell de Govern la seva oposició a la bonificació de l'impost turístic per la fallida de Thomas Cook.

Així s'ha expressat Ensenyat en una roda de premsa en la qual ha mantengut que MÉS no s'ha «mogut ni un mil·límetre» en la seva postura respecte a aquesta mesura en concret, si bé ha aclarit que estan d'acord en la resta. Per tot això, el portaveu ha reclamat a les forces del 'Pacte' «asseure's i parlar i no donar les coses per assegut».

Cal recordar que, divendres passat, després que MÉS fes pública la seva oposició a la bonificació, la portaveu del Govern, Pilar Costa, i el conseller de Model Econòmic, Treball i Turisme, Iago Negueruela, varen assegurar que totes les mesures havien estat consensuades «en el si del Govern». Segons Ensenyat, MÉS va expressar la seva disconformitat en el Consell de Govern, en el grup parlamentari i des de l'executiva. «Ho torn a dir, no era una mesura que estigués pactada», ha insistit, davant les preguntes dels periodistes.

El diputat ha volgut recordar al PSIB «que governen en coalició i que no tenen majoria absoluta». Per això, els ha advertit que MÉS no passarà «per la política de fets consumats, que sembla que és el que pretenen». Ensenyat ha abundat en això dient que el 'Pacte' no és «una fusió de tres partits en un». «No es tracta que MÉS governi només Serveis Socials i Medi Ambient», ha remarcat, afirmant que el programa acordat entre PSIB, MÉS i Unides Podem «és integral i afecta a totes les àrees de govern, per la qual cosa s'ha de poder parlar de totes»

.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.