Setmanari d'informació local - 138 anys

Obertes les convocatòries per a presentar candidatures als Premis Ramon Llull i la Medalla d'Or

33779

El Govern ha obert les convocatòries per presentar les candidatures per als Premis Ramon Llull i la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma corresponents a l’any 2020. La ciutadania, les entitats, i les administracions i òrgans públics que hi estiguin interessats tenen fins al proper 16 de desembre de 2019 per a presentar les candidatures.

Així mateix, s’ha nomenat el jurat encarregat de considerar i valorar les candidatures i d’elevar a la presidenta de les Illes Balears la proposta de concessió de les distincions.

Dos guardons honorífics

La Medalla d’Or és una distinció que té per objecte honorar els mèrits assolits, de manera individual o col·lectiva, per les persones físiques i jurídiques que s’hagin distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de la comunitat autònoma de les Illes Balears i la labor de les quals hagi tengut una projecció especial fora de l’àmbit de les Illes Balears.

El Premi Ramon Llull és una distinció que té per objecte honorar i distingir, de manera individual o col·lectiva, les persones físiques o jurídiques que hagin destacat dins el territori de les Illes Balears pels serveis prestats en l’àmbit cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, de recerca, de l’ensenyament i lingüístic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.