Setmanari d'informació local - 138 anys

Ajuntament de Palma i Consell promouen un concert amb 16 grups i ni un canta en català

33739

FestCiutat és el nom d'un festival musical, però que ningú s'enganyi, malgrat el nom i el lloc on es fa, Palma, no contempla l'actuació de cap conjunt o artista que canti en la llengua pròpia de Mallorca.

FestCiutat compta amb la promoció i la implicació de l'Ajuntament de Palma i del Consell de Mallorca (de fet, representants d'aquestes institucions varen participar en la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment), malgrat això, cap de les 16 actuacions previstes és de cap conjunt o artista que canti en català.

Love of Lesbian, La Casa Azul, Elyella, Cariño, Vive la Fete, Hinds, Amatria, New Day, Brigitte Laverne, Innmir, The Grooves, Agoraphobia, Paula Serra Dj y Jes Set Dj, composen el cartell amb el qual aquesta nova proposta s'estrena aquesta temporada.

El cartell incorpora la imatge del Rei En Jaume i, també, el símbol de la dona, malgrat això, hi ha una marginació total cap als grups que s'expressen en català i els conjunts més destacats en el cartell estan formats per homes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.