Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fira B! acull la presentació de la convocatòria de la segona edició dels Premis Enderrock de la Música Balear

33721

El Grup Editorial musical Enderrock, impulsor de les revistes Enderrock, 440 Clàssica & Jazz, i EDR Balears, anuncia la convocatòria per a la segona edició dels Premis Enderrock de la Música Balear 2019, que es lliuraran el proper dijous 28 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma.

Durant l’acte, a la Fira B!, es donaran a conèixer les coordenades i els objectius dels guardons de la celebració de la gala de la música de les Balears. A més, es donaran a conèixer les categories dels premis i es donarà el tret de sortida de la primera volta de la votació popular.

Els Premis Enderrock de la Música Balear es consoliden en aquesta nova edició amb l’objectiu de donar visibilitat i reconeixement a l’escena musical illenca i són el resultat del treball realitzat fins ara pel Grup Enderrock amb la convocatòria anual dels XX Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana, el concurs Sona9 d’artistes emergents i la publicació digital musical mensual EDR Balears.

En aquesta segona edició, la iniciativa estarà coorganitzada amb l’Obra Cultural Balear, i té el suport de l’Ajuntament de Palma, el Govern i els Consells Insulars de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.