Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca s'oposa a «regalar» l'impost turístic als hotelers afectats per la fallida de Thomas Cook

33717

MÉS per Mallorca ha expressat aquest divendres que dóna suport a la resta de mesures per a pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook, com els 500 € durant 4 mesos als treballadors afectats però s'ha mostrar en contra de «regalar» als hotelers l'impost turístic.

El partit ha manifestat el seu malestar amb açò darrer ja que els turistes en el seu moment sí que el varen pagar als establiments.

La formació recorda que es tracta d'un impost finalista que els visitants varen abonar per a contrarestar els efectes negatius del turisme en temes mediambientals, patrimonials i socials, no per a ajudar empreses en cas de problemes econòmics; Guillem Balboa, portaveu dels ecosobiranistes, ho ha titllat «d'engany als turistes» i de «desvirtuar l'Impost de Turisme Sostenible».

Així, han assegurat que la mesura no compta amb l'acord de les tres formacions que participen del Govern, i han remarcat que per a ajudar les empreses es poden explorar «altres vies». A més, Balboa ha dubtat de l'encaix legal de la proposta i de «donar un import recaptat a qui no l'ha pagat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.