Setmanari d'informació local - 138 anys

La cursa 'Mou-te per Son Gotleu' tendrà lloc el pròxim 6 d'octubre

33669

La cursa 'Mou-te per Son Gotleu - Milla Ciutat de Palma' tendrà lloc el pròxim 6 d'octubre, segons ha informat aquest dimecres l'Ajuntament, que la coorganitza al costat del Centre Municipal de Serveis Socials Gregal, Sporting Club Son Gotleu i C.A. Amistat.

L'objectiu final de la carrera, que se celebra alhora que la 12a Jornada Multiesportiva per a la Integració, és «difondre una imatge positiva d'un barri» marcat per l'estigma social. D'altra banda, explica el Consistori, es pretén «visibilitzar accions que aporten salut en el barri», i conscienciar a les famílies «sobre la importància tant dels hàbits saludables com de la pràctica d'esport i de l'alimentació saludable».

En aquesta edició s'espera la participació d'unes 300 persones entre els inscrits en les carreres per a adults i els infants inscrits en la jornada multiesportiva. Enguany, a més de les diferents proves emmarcades dins de la milla i la carrera de cinc quilòmetres, s'ha afegit 'La milla caminant' per a promocionar la participació de les famílies del barri i de la resta de Palma.

Les inscripcions es poden fer a aquí o en el circuit els mateix dia, fins a 30 minuts abans de la competició. Les inscripcions a la jornada multiesportiva, i les carreres infantils són gratuïtes. Així mateix, els adults empadronats a Son Gotleu es poden inscriure gratuïtament en el Centre de Serveis Socials de Gregal.

A més, a elitechip.net es poden fer aportacions econòmiques (inscripcions com a fila zero) que es destinaran a projectes comunitaris que duen a terme entitats de l'àmbit social en el barri.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.