Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 38 forns participen en la 'Ruta del Llonguet' que finalitza el 25 de novembre

33665

El regidor de Promoció Econòmica, Rodrigo Romero, ha mostrat aquest dimecres el suport de l'Ajuntament a la 'Ruta del Llonguet' visitant alguns dels 38 establiments que participen en aquesta iniciativa de l'Associació de Forns i Pastisseries de les Balears.

Amb Romero, han estat presents en la visita el director general de Comerç, Fabrizio Di Giacomo, i la Gerent de PalmaActiva, Susana Rincón. Per cinquè any consecutiu, Palma acull aquesta ruta, que té lloc tots els dimecres des del passat 11 de setembre i fins al 25 d'octubre. «L'objectiu de la Ruta del Llonguet és promoure el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes de forn i pastisseria», indiquen des de Cort.

L'oferta és d'un entrepà de llonguet, acompanyat d'una beguda, a un preu fix de tres euros durant tot el dia. Enguany la Ruta va començar més tard -altres anys ho feia al mes d'agost-. Aquest canvi, asseguren des de l'Associació de Forns i Pastisseries, ha obert la possibilitat que la gent local que «torna de vacances vagi provant cada setmana diferents establiments».

Romero ha destacat que el canvi de dates ha estat positiu, ja que «els propietaris dels establiments participants afirmen que aquest any hi ha més afluència de gent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.