Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acollirà 52 concerts i 29 actuacions amb motiu de la FiraB! d'enguany

33663

Un total de 12 espais de Palma acolliran des d'aquest dijous fins al diumenge 52 concerts de música, 29 actuacions d'arts escèniques i altres activitats de jornades professionals amb motiu de la cinquena edició de Fira B!, el Mercat Professional de Música i Arts Escèniques de les Balears.

Així ho ha informat aquest dimecres la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa; el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Mateu Malondra; la directora insular de Cultura del Consell de Mallorca, Maria Pastor, i el director general de Música i Arts Escèniques de l'Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras, els qui han explicat les característiques d'aquesta nova edició.

En aquest sentit, Costa ha avançat que ja hi ha uns 700 professionals acreditats i ha considerat que seran «quatre dies intensos» d'una fira jove però que «s'ha consolidat de forma molt ràpida gràcies al treball dels professionals i al talent artístic de les Balears».

Malondra, per part seva, ha destacat la presència de professionals internacionals de més de 20 països diferents. En aquest sentit, quant a la música, participen programadors del Regne Unit, Holanda, Macedònia, Àustria, República Txeca, Alemanya, Portugal, Sèrbia, el Perú, França, Itàlia, l'Índia, els Estats Units i Letònia, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.