Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi renuncia a presentar-se a les eleccions espanyoles per falta de recursos econòmics

33651

L'Executiva d'El Pi-Proposta per les Illes ha decidit no presentar-se a les eleccions espanyoles del novembre a causa que no tenen prou recursos econòmics per a finançar la «forta despesa» que suposaria una nova campanya.

Així ho ha explicat aquest dimecres el president d'El Pi, Jaume Font, en una roda de premsa en què ha subratllat que són un partit «jove» i ha recordat que en quatre anys han passat per cinc eleccions -dos eleccions espanyoles i les autonòmiques, municipals i europees-. El Pi, partit de l'àmbit de les Balears fundat el 2012, té tres diputats al Parlament.

Font ha subratllat que la nova convocatòria del 10 de novembre els ha agafat en «una situació complicadíssima» ja que no han «acabat de pagar la campanya electoral passada». El dirigent d'El Pi ha detallat que fins i tot si renunciessin a fer enviaments de propaganda per correu, el cost pot partir dels 75.000 euros, i amb enviaments postals i cartells supera els 225.000 euros.

En canvi, ha lamentat Font, els «grans partits que aconsegueixen diputats tenen retorn» via subvencions, mentre que en el seu cas «ho ha de pagar el partit amb els seus afiliats i quotes, això és economia familiar pura i dura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.