Setmanari d'informació local - 138 anys

Acaba la segona temporada d''Amor de Cans' d'IB3 amb un 6,1 % d'audiència en el darrer capítol

33649

Aquest passat dilluns les germanes Gamundines tornaven a acomiadar-se de l’audiència d’IB3 Televisió amb un capítol que tanca algunes de les trames més personals de les protagonistes. Després de 10 setmanes, la segona temporada acabà amb una gran resposta per part del públic tant pel que fa a l’audiència a televisió com de descàrregues en línia a la plataforma a la carta d’IB3. De fet, el capítol de dilluns va obtenir un 6,1 % d’audiència amb un perfil de públic majoritàriament jove (entre els 25 i 45 anys).

Aquesta segona temporada ha tengut 10 capítols on s’han barrejat comèdia i drama i ha consolidat un univers tan propi i diferenciat com és el de les germanes Gamundines. Si la primera temporada estava basada en la novel·la homònima de Maria Antònia Oliver, aquesta temporada tenia una línia narrativa lliure, però amb la mateixa filosofia dels personatges i la seva història.

La sèrie està protagonitzada per les sis germanes Gamundines interpretades per Agnès Llobet, Caterina Alorda, Lina Mira, Eva Barceló, Apol·lònia Serra i Lluqui Herrero. El guió és de Toni Lluís Reyes i la direcció de María Togores. La producció es de Nova Televisió.

Les xifres de seguiment que ha tengut la sèrie certifiquen un mes on IB3 Televisió ha obtengut gran resposta d’audiència. Així, per exemple, la cadena tanca el mes de setembre amb un 3,7 % de quota i més de 600mil espectadors, quasi un 50 % més respecte del mateix mes de l’any passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.