Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Orquestra Simfònica del Conservatori oferirà un concert gratuït el pròxim 5 d'octubre

33641

L'Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música de les Balears (CSMIB) oferirà un concert gratuït el 5 d'octubre a càrrec del director Felipe Aguirre i les obres que s'interpretaran seran el Concert per a Saxòfon i Orquestra de Tomasi, interpretat pel professor del CSMIB Rodrigo Vila i la cinquena simfonia de Tchaikovsky.

Segons ha informat la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, aquest dimarts s'ha presentat el primer 'Stage' de l'Orquestra Simfònica del (CSMIB), a més d'altres novetats del nou curs 2019/2020 del Conservatori Superior. Així mateix, han destacat que un dels aspectes «més atractius» per als alumnes del Conservatori per a aquest curs és l'oportunitat de formar part de l'Orquestra Simfònica del CSMIB

D'aquesta manera, des de la Conselleria han detallat que tots els 'stages' acaben amb un concert públic, on els alumnes comparteixen escenari amb directors i solistes «de rellevant trajectòria». A més, el departament de Jazz i Música Moderna també compta amb els seus propis 'stages'.

El curs 2019/20 va començar el 23 de setembre amb un total de 174 alumnes i 84 professors titulars, interins i associats, i entre les novetats del curs també destaca el model de director convidat en l'assignatura d'orquestra, que comptarà amb els directors Felipe Aguirre, Manel Valdivieso i Ernest Martínez-Izquierdo. En la presentació han participat, entre altres, el director general de Formació Professional i Estudis Artístics Superiors, Antoni Baos, el director del Conservatori Superior de Música Balears, Ramón Porter.

El curs també comptarà amb la participació de 63 professors convidats, dels quals 54 oferiran Màster Class, mentre que altres nou impartiran un altre tipus de formacions. D'altra banda, en uns mesos començarà el Segon Cicle de Concerts dels Professors del Conservatori Superior que ja té confirmats vuit concerts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.