Setmanari d'informació local - 138 anys

Malena Contestí abandona Vox perquè el considera «Extremista, homòfob, demagog i manipulador»

33619

Malena Contestí ha decidit no repetir com a candidata de Vox i abandonar la formació de la qual diu que «no és un partit polític, és un moviment extremista i antisistema».

L'exparlamentaria de Vox diu que ha vist dins l'organització: «Múltiples escàndols de suposades irregularitats que no només no s'investiguen sinó que es protegeixen, l'exclusió i l'insult constant als altres partits, demagògia, homofòbia, i extremismes varis».

Contestí afirma, en una carta pública, que Vox criminalitza «la dona que passa pel trauma d'avortar, sense atendre les seves circumstàncies, i apuntant la possibilitat fins i tot d'estatalizar els nins, o irrompent en minuts de silenci amb pancartes polítiques».

Contestí també recrimina a Vox la seva postura davant el col·lectiu LGTBI, i diu que utilitza «obvietats com 'els drets de tots ja estan protegits en la Constitució', amb l'objectiu que drets adquirits com el matrimoni entre homosexuals es converteixin en el dret a fer 'el que vulguis mentre jo no el vegi', en una tornada a l'armari».

En el seu comiat de la formació d'extrema dreta, admet que el partit d'Abascal «manipula la realitat per vincular directament el terrorisme amb la immigració, amb l'única finalitat d'atacar totes aquelles organitzacions que no participen d'aquest proselitisme confessional internacional al qual Vox pertany».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.