Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca reclama celeritat en l'adopció de mesures per a fer front a la fallida de Thomas Cook

33609

La presidenta del Consell de Menorca Susana Mora ha reivindicat aquest dilluns a Palma la importància de respondre des de la unitat i amb prestesa a la crisi creada per la fallida del touroperador britànic Thomas Cook, i ha reafirmat el seu suport a les mesures que el Govern defensarà a Madrid en matèria de mercat laboral, fiscalitat, connectivitat, promoció i inversions.

Mora ha recordat la magnitud de l’impacte que la fallida del touroperador britànic ha tengut sobre l’economia menorquina i ha reclamat unitat i celeritat per a pal·liar les conseqüències a curt, mig i llarg termini. Per a aconseguir-ho, ha insistit en la necessitat d’avançar en els cinc fronts acordats aquest dilluns: mercat laboral, fiscalitat, connectivitat, promoció i inversions.

La presidenta ha advertit, així mateix, de la capacitat d’acció del Consell i la FFTM en dos d’aquests fronts -la connectivitat i la promoció- i ha confirmat que aquestes mesures extraordinàries se sumarien a les que ja es duen a terme des de Menorca.

També ha recordat que en cas que el Govern espanyol aprovi la proposta dirigida a remodelar i reconvertir zones turístiques, el finançament se sumaria al projecte de renovació d’urbanitzacions per valor de 6 milions d’euros que el Consell ha presentat enguany per a ser finançat amb l’impost de turisme sostenible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.