Setmanari d'informació local - 138 anys

Eines útils que es poden descarregar d'internet: Word 2016 i llistes m3u

33587

Diàriament, una persona accedeix a internet a través del seu ordinador o dispositiu mòbil, i realitza la descàrrega d'imatges, vídeos, música i fins i tot pot instal·lar diferents aplicacions segons el que necessita, però també existeixen els que es connecten a diferents serveis per a la descàrrega de tota mena de continguts.

Què és descarregar un arxiu d'internet?

Descarregar, en l'entorn digital, significa transferir arxius informàtics des d'un servidor a un dispositiu electrònic a través d'una connexió d'internet. Actualment, es pot descarregar tot tipus d'informació, entre la qual destaquen els formats d'àudio, d'imatges i vídeos, arxius de text que poden o no permetre la seva edició, arxius que permeten instal·lar i executar programes i, a més, carpetes d'arxius comprimits.

L'evolució en les descàrregues: descarregar Microsoft Word per a tasques d'oficina

Anteriorment, un usuari descarregava només arxius i programes que necessitava per a fer tasques específiques, com per exemple el paquet de Microsoft Office, que no és més que un conjunt de programes informàtics per a oficina; és a dir, programes que permeten automatitzar i perfeccionar les activitats que realitza una persona a una oficina, fent més senzill el seu treball.

Amb el transcórrer del temps i els avanços de la tecnologia, no obstant això, fins i tot aquestes típiques preferències de descàrrega han sofert modificacions. Per exemple, abans s'havia de descarregar el paquet complet d'Office, ara es pot descarregar Word 2016 gratis. El famós processador de textos de Microsoft ha evolucionat en la seva última versió, oferint una infinitat de noves eines que faciliten les labors i la sincronització dels treballs amb altres dispositius, gràcies al suport del núvol. Tant han evolucionat les necessitats de descàrrega dels usuaris, que se'ls ofereixen opcions per a obtenir el programa de forma temporal o en línia, i fins i tot descarregar-lo de manera permanent en la seva computadora.

Però l'evolució de les descàrregues d'internet no només es queda en els programes o arxius necessaris per al treball, sinó també en la forma en la qual utilitza el temps lliure una persona. Actualment, és possible veure televisió o escoltar ràdio en directe totalment gratis, sense haver d'accedir a una pàgina web específica, a través de les llistes m3o.

Accedir a programes de televisió: les populars llistes gratis de m3o

Gràcies al progressiu increment de la banda ampla i l'accessibilitat des de cada vegada més usuaris, és possible veure televisió i qualsevol contingut audiovisual de forma remota. Ja sigui per la seva facilitat d'accés, o perquè es pot triar què veure i quan fer-ho, cada vegada són més les persones que s'acostumen a aquesta nova forma de gaudir sèries, pel·lícules, documentals i un altre tipus de contingut audiovisual.

Tenint en compte que les plataformes més populars en l'actualitat per a realitzar streaming a nivell mundial són de pagament, cada vegada són més les persones que busquen llistes gratis de m3o. Les llistes de m3o no són més que arxius de text (.txt) amb les adreces URL dels diferents continguts als quals es vol accedir, i que, en estar en aquest format, sempre estaran actualitzades, sense haver de fer res més.

És important esmentar que s'han de descarregar, en el dispositiu, els programes que permetin reproduir aquest format, entre els quals es troben Wiseplay, Kodi, You Tv i RosalinTv. Una vegada fet això, només es necessita situar les diferents llistes amb els canals específics, segons el país, la plataforma digital i la temàtica desitjada.

Però això no és una tasca fàcil, per la qual cosa es recomana prendre's el seu temps i realitzar una petita recerca. En aquest sentit, moltes pàgines a internet ofereixen llistes de reproducció en format m3o que es poden adaptar als temes favorits de l'usuari. Es poden trobar, per exemple, per a Espanya i Mèxic a través del següent enllaç https://listaiptvtelevision.com/listas-gratis-m3u/.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.