Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern adjudica el contracte de construcció del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

33575
El Govern ha adjudicat el contracte de construcció del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany. | CAIB

El Govern ha adjudicat el contracte de construcció del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany a l'empresa Obres i Pavimentacions Man SAU per un preu d'1.928.400 euros.

Així ha informat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat aquest dissabte en una nota en la qual han concretat que l'adjudicació es produeix mentre continuen les obres de demolició que l'empresa Melchor Mascaró va iniciar el passat 21 d'agost amb un termini de tres mesos.

D'aquesta manera, des de la Conselleria preveuen que el nou centre estigui finalitzat al llarg del primer semestre de 2021, que s'aixecarà on actualment es troben els tres habitatges situats al carrer del Convent, 31 i 22 i al carrer del Cardenal Rossell, 4, de Llucmajor.

Els tres espais es convertiran en un centre d'interpretació de l'obra del fotògraf Toni Catany, a més de conservar l'arxiu i col·lecció de l'autor: entre 100.000 diapositives i negatius seus i 2.000 fotografies seves, la seva col·lecció particular de 300 obres de fotògrafs contemporanis, a més del fons fotogràfic de Tomàs Montserrat, càmeres antigues i una biblioteca de fotografia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.