Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 50 investigadors apropen la seva tasca a la ciutadania amb la 'Nit de la recerca'

33553

Les Balears han acollit més d'una quinzena d'actes amb motiu de la 'Nit de la recerca' en els quals han participat prop d'una cinquantena d'investigadors.

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, entre aquest dilluns i divendres, els investigadors han acostat el seu treball als ciutadans d'una forma amena i lúdica, a través de conferències, tallers o xerrades dirigides a públics de totes les edats.

La 'Nit de la recerca' és una iniciativa d'àmbit europeu que se celebra en més de 250 ciutats des de l'any 2005. Aquest any la programació s'ha ampliat a Menorca i Eivissa. En el cas de Mallorca, els actes s'han concentrat aquest divendres a Palma. Durant la tarda s'han celebrat actes com les 'cites ràpides amb la recerca', on els assistents han pogut conversar amb diferents investigadors que els han explicat projectes i han respost a diverses preguntes de caràcter científic.

A aquestes cites han assistit, entre altres, el president del Parlament, Vicenç Thomàs; el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March; la secretària autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret; i el director general de Política Universitària i Recerca, Pep Lluís Pons. L'objectiu de la Conselleria és donar a conèixer el potencial i la labor del personal investigador de Balears i despertar la vocació científica, especialment entre els més joves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.