Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor un motorista després de xocar contra un autobús a Palma

33539

Un motorista ha mort aquest divendres després d'haver patit un accident de trànsit a Palma en el qual també s'ha vist implicat un autobús.

Segons ha informat el 061, a conseqüència de l'impacte, el motorista ha quedat atrapat baix l'autobús i ha sigut necessària la intervenció dels Bombers per a treure'l.

No obstant això, i malgrat les maniobres de reanimació que li han practicat els serveis d'Emergències, no s'ha pogut salvar la vida del motorista.

El succeït ha tengut lloc al voltant de les 10.30 hores al camí Vell de Bunyola, Palma.

L’Ajuntament de Palma i especialment tot l’equip de l’àrea de Mobilitat Sostenible i de l’Empresa Municipal de Transports, han expressat que lamenten profundament la mort del jove de 31 anys en aquest accident produït entre un bus de la línia 11 de l’EMT i una moto.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, s’ha personat al lloc dels fets i ha donat suport al xofer de l’autobús. En senyal de dol des de l’Ajuntament s’han anul·lat totes les activitats previstes per a aquest dissabte en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat: Rodabarris (prevista demà a les 10.00 del matí a la plaça d’Espanya) i el micro-teatre al bus programat a les 19 hores a les línies 7, 10 i 14 de l’EMT.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.