Setmanari d'informació local - 138 anys

Sonia Vivas diu que VOX ha decidit «donar-li l'esquena a la convivència i posar-se 'cara al sol'»

33511

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha considerat aquest dijous que VOX és un partit que «ha decidit donar-li l'esquena a la convivència i posar-se 'cara al sol'», després el diputat d'aquest partit Sergio Rodríguez recités versos de Valtònyc contraposant-los amb l'himne franquista.

En declaracions als mitjans i preguntada per la dimissió que li han demanat des de VOX, Vivas ha respost que «no és res nou, ja que d'ençà de l'inici de la legislatura demanen un canvi de nom de la regidoria i que desaparegui».

«Ara el que volen és que desaparegui jo i, en canvi, l'actuació vergonyosa de Rodríguez si que mereix la dimissió», ha criticat la regidora, afegint que VOX «ha declarat la guerra a la vida, les dones i li dóna l'esquena a tots i a la Constitució».

Declaració institucional contra la violència de gènere

D'altra banda, la regidora ha lamentat que no s'hagi pogut aprovar la declaració institucional contra la violència de gènere, ja que VOX no s'ha volgut adherir. «És una pena enorme i un fet històric», ha postil·lat.

Així mateix, Vivas ha retret que hi ha hagut un «esforç polític» per les altres forces polítiques i per la seva part per a poder arribar a un acord amb aquesta declaració, si bé no ha estat possible perquè VOX «s'ha negat a reunir-se i a poder arribar a un document entre tots».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.