Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna el Festival Jazz Palma després de 29 anys sense celebrar-se

33417

El Festival Jazz Palma tornarà a celebrar-se a la ciutat del 17 al 23 de febrer del 2020, després de l'última edició que va tenir lloc l'any 1991. Així ha informat aquest dilluns l'Ajuntament de Palma, qui ha explicat que la regidoria de Cultura i Benestar Social obrirà la convocatòria per a propostes a partir del 25 de setembre i fins al 23 d'octubre, i es podran consultar les bases en el web de Palmacultura.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que recuperar el Festival Jazz Palma té com a objectiu «continuar en la millora de la programació cultural de la ciutat, que sigui de qualitat i arribi a tota la ciutat, barris vulnerables i centres educatius inclosos».

Des de Cort han comunicat que la convocatòria del festival consta de tres línies. La primera destinada a concerts i altres activitats relacionades amb el jazz, dirigida a grups, entitats i promotors culturals. En segon lloc, una línia enfocada a propostes educatives en relació al món del jazz per a fer arribar la cultura als col·legis. Finalment, la tercera línia és una crida a sales o espais privats que vulguin acollir activitats o concerts de jazz, per a aconseguir un festival en el qual s'impliqui tota la ciutat i els agents que ja treballen per la divulgació del jazz durant tot l'any.

En aquest sentit, les sales interessades hauran de tenir les corresponents llicències per a poder acollir les activitats i els concerts han de ser gratuïts. D'aquesta manera Cort ha assenyalat que, d'una banda, s'establiran els concerts a partir de les propostes rebudes en la primera línia, i aquests es programaran en els teatres o altres espais públics i, d'altra banda, estaran els concerts proposats per a la resta de sales de la ciutat.

A acabar el termini de la convocatòria es crearà una comissió de valoració de les propostes i el resultat se li comunicarà als participants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.