Setmanari d'informació local - 138 anys

Cancel·lats 24 vols aquest dilluns a les Balears per la fallida de Thomas Cook

33403

Aena ha informat de la cancel·lació de 24 vols a les Balears aquest dilluns, després de la fallida de Thomas Cook. En concret, 14 dels vols cancel·lats són amb origen i destinació a Menorca (set de sortida i 7 d'arribada) i 10 a Palma (cinc de sortida i cinc d'arribada).

Tal com han explicat, dels vols que tenien com a destinacions als aeroports de les Balears no n'ha arribat cap i per als vols de sortida s'està reubicant als passatgers en altres vols.

La reubicació s'està realitzant mitjançant la Civil Aviation Authority (CAA) a Mallorca i a través del Consolat Britànic a Menorca.

La fallida de Thomas Cook, declarada aquest dilluns, marca el final d'una de les empreses més antigues del Regne Unit que va començar en 1841 duent a terme excursions en tren locals abans de sobreviure dues guerres mundials per ser pionera del turisme.

L'empresa ara administra hotels, resorts i aerolínies per a 19 milions de persones a l'any en 16 països. Actualment compta amb 600.000 persones a l'estranger. Paralitzat pels seus 1.700 milions de lliures de deute, Thomas Cook s'ha vist afectat per la competència a Internet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.