Setmanari d'informació local - 138 anys

Entitats feministes de Mallorca convoquen una concentració de rebuig a l'assassinat masclista

33387
Les entitats feministes i els partits polítics han condemnat l'assassinat. | dBalears/Arxiu

L'assassinat masclista de la Colònia de Sant Jordi ha causat una profunda commoció en la societat balear. Els principals partits polítics han condemnat el crim i han instat a la societat a lluitar contra la xacra de la violència de gènere. Ses Salines ha declarat tres dies de dol oficial a la localitat.

En aquest sentit, les principals entitats feministes de Mallorca ha convocat per aquest dimarts dia 24 una concentració de repulsa del crim. L'acte es desenvoluparà al Born amb Plaça Joan Carles I a les 20.00 hores.

Segons les entitats «la violència contra les dones es manifesta en la seva màxima expressió quan s'arriba a l'assassinat. No hi ha cap justificació ni cap provocació ni cap excusa. Una dona a la Colònia de Sant Jordi ha estat assassinada per qui sembla era la seva parella. És igual que fes més o menys temps que es coneguessin, és igual quines professions, no importa quines edats, ni quines nacionalitzats... totes les dones poden ser víctimes».

Entre les entitats convocants de la concentració s'hi troben: Lobby de Dones, Grup d'Homes per la igualtat, Creients i Feministes, Moviment Feminista de Mallorca i Feministes en Acció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.