Setmanari d'informació local - 138 anys

#ViolènciaMasclista: Una dona mor apunyalada per la seva parella a la Colònia de Sant Jordi

33385
Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida de la dona assassinada. | E.P./Arxiu

Una dona de 59 anys de nacionalitat alemanya ha mort després de ser agredida per la seva parella, que li va provocar cinc ferides amb una arma blanca en el tòrax i l'abdomen a la Colònia de Sant Jordi.

Segons ha informat el SAMU 061, els fets van ocórrer al voltant de les 08.30 hores d'aquest diumenge. Fins al lloc s'han desplaçat una unitat de suport vital avançat i una altra de suport vital bàsic. No obstant això, el personal d'emergència ha realitzat sense èxit maniobres de reanimació i ha confirmat la defunció de la dona.

La parella no tenia fills i residien des de feia pocs mesos a la Colònia de Sant Jordi, en el municipi de Ses Salines, segons ha explicat la Guàrdia Civil.

L'home, de nacionalitat espanyola, ha estat detingut i de moment es troba en dependències de la Guàrdia Civil a l'espera de passar a disposició judicial. La Guàrdia Civil ha informat que de moment, no consten denúncies prèvies per violència de gènere en la parella.

D'altra banda, l'equip de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Manacor està realitzant els informes tècnics corresponents per a acabar d'esclarir el cas.

Aquest nou cas d'assassinat masclista s'ha produït després que el passat 11 de setembre una dona de 44 anys fos atacada amb un martell per la seva parella a Campos quedant en estat crític.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.