Setmanari d'informació local - 138 anys

Les tortugues marines nascudes a Eivissa es desenvolupen amb normalitat

33375
El Conseller ha visitat les instal·lacions del Palma Aquarium. | CAIB

Les nou tortugues marines (Caretta caretta) que van ser traslladades des d'Eivissa dimecres passat es desenvolupen amb normalitat.

Així ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Territori aquest dissabte mitjançant un comunicat en el qual expliquen que el conseller d'aquest departament, Miquel Mir, ha visitat aquests exemplars a Palma Aquarium al costat del director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas.

A principis de setembre van fer eclosió 37 exemplars que han estat distribuïts de manera que 19 es troben en l'Àrea de Restauració i Conservació d'Animals Marins (ARCA del Mar) de l'Oceanogràfic de València; nou en el Laboratori de Recerques Marines i Aqüicultura (Limia), a Andratx; i nou a Palma Aquarium, a Palma.

Des del Centre de Recuperació de Fauna Marina de Palma Aquarium, han traslladat que els nou exemplars «s'estan alimentant amb total normalitat» encara que encara es troben en una situació «d'alta vulnerabilitat».

Des de la Conselleria preveuen que els 37 exemplars quedin en captivitat aproximadament un any fins que arribin al pes i mesura suficient que els permeti «millors garanties de supervivència» una vegada siguin retornats al mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.