Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma imitarà Barcelona amb la posada en marxa d'un centre LGTBI

La regidora Sonia Vivas ha visitat aquestes instal·lacions a la ciutat comtal i ha destacat la bona sintonia que s'ha establert amb la seva homòloga catalana

33345
La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de Palma, Sonia Vivas, ha visitat el centre LGTBI de Barcelona, «per posar en marxa a Palma un espai d'aquestes característiques».
Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, Vivas ha realitzat aquesta visita acompanyada del director general de l'àrea, Alberto Rosauro, i tots dos s'han reunit amb la regidora de Feminisme i LGTBI de la ciutat comtal, Laura Pérez, per a fomentar una aliança de feina entre totes dues ciutats.

Els directors del centre i l'equip encarregat de la seva gestió els han fet una visita per les instal·lacions i els han explicat detalls del seu funcionament. Segons Vivas, «és urgent de posar en marxa a Palma un espai públic de referència que serveixi com a punt d'informació directa de la comunitat LGTBI».

Vivas ha recordat que aquest és un dels acords de govern per a aquesta legislatura i ha anunciat que ho faran realitat «al més aviat possible». Segons la seva opinió, ¨Palma s'ha de posar al mateix nivell de Barcelona, Berlín o Nova York, ciutats on ja existeixen centres d'aquestes característiques».

La Regidoria s'ha compromès a començar a consensuar amb el teixit social com hauria de ser aquest centre, mentre s'acaben de perfilar qüestions tècniques, com la seva ubicació o com s'haurien de dotar les seves instal·lacions.

Finalment, Vivas ha destacat la bona sintonia que s'ha establert amb la seva homòloga, i que ha permès que sorgeixin nous projectes i col·laboracions entre totes dues ciutats que es troben encara en fase embrionària, ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.