Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos diu que el PSOE vol mirar cap a la dreta i els poders econòmics

33223
Imatge de la reunió mantinguda a la seu d'Unides Podemos a les Balears. | E.P.

La diputada d'Unides Podemos per Balears, Antònia Jover, ha manifestat aquest dissabte que el PSOE «vol fer content la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i les multinacionals abans que formar un govern de coalició».

Així s'ha expressat Jover minuts abans d'una trobada amb la militància de la formació, a la seu de Podemos a les Illes, per explicar les gestions dutes a terme aquests últims mesos en el Govern espanyol.

Jover ha subratllat que la voluntat d'Unides Podemos és que hi hagi un govern de coalició. «Fins a l'últim moment continuarem intentant que hi hagi un govern», ha explicat la diputada. «Sánchez prefereix convocar eleccions abans que fer un govern de coalició com passa a les Balears o València», ha afegit la diputada. Jover ha instat al president en funcions, Pedro Sánchez, a «dir ja» si la seva intenció és convocar eleccions.

«Sabem les dificultats que impliquen que Unides Podemos entri en un govern de coalició perquè això significaria que la gent que va envair les places ara es pugui asseure en un Consell de Ministres, i això no ho poden consentir els poders econòmics d'aquest país», ha subratllat per la seva part la diputada Lucía Muñoz.

«Sánchez està negant un govern a un país, que té governs precaris i inestables des de 2015, allargant uns pressupostos generals de l'Estat de Mariano Rajoy», ha lamentat. «Continuarem insistint perquè creiem que és el millor per Espanya», han apuntat les dues diputades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.