Setmanari Sóller

134
anys

Miquel Oliver sobre la multa a l'OCB: «Qui denuncia ho fa amb la intenció d'atacar les estructures de país»

13-09-2019

El batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS) ha criticat aquest divendres la sanció que li ha imposat l'Ajuntament de Palma a l'Obra Cultural Balear. «Quan es posa una sanció a una entitat com l'Obra Cultural Balear, ningú queda indiferent, qui denuncia ho fa amb la intenció d'atacar el que s’anomenen «estructures de país», i qui no s'alça i se queixa contribueix a normalitzar aquestes accions», així s'ha manifestat Oliver a través del seu perfil de Twitter.

En aquest sentit, ha apuntat que no es pot tractar de la mateixa manera un acte cultural amb una iniciativa o festa privada «amb l'única finalitat d'ànim de lucre». «Desig la mateixa celeritat i efectivita en totes les denúncies que se realitzin per incompliment de qualsevol normativa».

Cal recordar que l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma comunicà aquest passat dijous a l'OCB la resolució per la qual ha proposat una sanció a l'Entitat de 55.000,50 euros per haver acollit a Can Alcover - Espai de Cultura un concert del grup d'animació infantil Cucorba.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris