Setmanari Sóller

134
anys

Els responsables de política lingüística demanen una reunió al director de l'Aeroport pel cas de Paula Rotger

13-09-2019

Els responsables de Política Lingüística del Govern, del Consell de Mallorca i de l'Ajuntament de Palma han fet arribar una carta a la direcció de l'Aeroport de Palma interessant-se pel cas de Paula Rotger.

El document està signat per Agustina Vilaret, secretària autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears; Bel Busquets, vicepresidenta i consellera de Cultura del Consell de Mallorca i Llorenç Carrió, regidor d'Educació i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma.

Rotger, treballadora de l'aeroport, denuncià un cas de discriminació lingüística. Ara ha estat sancionada per AENA per incomplir el protocol de seguretat de l'aeroport. Al document, els tres càrrecs sol·liciten una revisió dels fets, un acompanyament de Paula Rotger -que ha patit un atac al seu vehicle particular- i una reunió amb el director de Son Santjoan per tractar el cas.

Així mateix, també es demana que es condemni fermament l'atac que Paula Rotger ha patit al seu vehicle i que es tengui present el patiment i el procés de victimització al qual s'enfronta Paula Rotger i que s'actuï per reparar el dany.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris