Setmanari Sóller

134
anys

IB3 Ràdio estrena un canal musical exclusivament online

13-09-2019

IB3 Ràdio estrena aquest divendres un canal musical exclusivament online que oferirà 24 hores ininterrompudes de música de qualitat en stream (el 50 % de la qual serà creat a les Balears) i també continguts propis en forma de podcasts fets per algunes de les veus de més pes de l'univers de la música illenca.

IB3 Música, la nova aposta musical d'IB3, es podrà consultar a ib3musica.com i pretén ser un nou punt de confluència per a tots aquells qui cerquin conèixer en profunditat el món musical que surt de les Illes Balears i també el que hi arriba.

Tot i ser una adreça ja existent, ib3musica.com, fins ara era un espai on recuperar aquells continguts musicals que formaven part de les emissions regulars d'IB3 ràdio i televisió. Ara, es reconverteix en un canal en stream amb la música i totes les seves vessants com a motiu conductor.

Noemí Garcies, Celestí Oliver, Joan Cabot, Tomeu Canyelles, Ferran Pereyra, Pere Estelrich, Pilar Rubí, Albert Petit, Tito Fuster i Joan Trias seran els qui dibuixin un recorregut sonor per l'avantguarda, el pop, el rock, el garatge, la clàssica, el folk, el feminisme sonor, l'art visual de la música, la memorabilia i els directes, a través de la manera digital de fer ràdio.

Això juntament amb recomanacions de discs, especials creats de forma més puntual i part de l'arxiu sonor musical que ha passat per l'FM, formaran el gruix d'ib3musica.com.

El projecte està encapçalat pel coordinador musical d'IB3 Ràdio, Joan Trias, i compta amb el suport tècnic del coordinador web d'IB3, Juanjo Trias.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris