Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca critica que la FELIB ha relegat Menorca a una posició «totalment secundària»

33177

MÉS per Menorca ha considerat aquest dijous que la Federació d'Entitats Locals de les Balears (Felib) ha relegat a Menorca a una posició «totalment secundària» a l'hora de decidir la composició de la comissió executiva, ja que no ha atorgat a cap batlia menorquina una de les tres vicepresidències de l'entitat.

Segons han criticat els menorquinistes, «la raó d'aquest greuge és que el repartiment dels càrrecs de la Felib s'ha resolt a través d'una negociació entre partits, que han optat per repartir-se una quota sense plantejar-se la necessitat d'un equilibri territorial».

MÉS per Menorca ha carregat, especialment, contra «l'intent» del PSOE i el PP de mantenir «el vell partidisme centralista, negociant entre ells el repartiment del poder des de les seves direccions regionals de Palma, sense tenir en compte la realitat plural de les Balears»

La formació ha demanat a la presidència de la Felib que convoqui una nova assemblea general i que es replantegi la composició de la comissió executiva, amb criteris d'equilibri territorial i reservant una de les vicepresidències per a un ajuntament de Menorca.

A més, MÉS per Menorca ha exigit que hi hagi més dones en la comissió executiva en considerar que no s'estan respectant els criteris paritaris. «Hi ha 7 dones i 21 homes», han lamentat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.