Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell sosté que els materials utilitzats a l'autopista de Campos són innocus per al medi ambient

33175

El Consell de Mallorca ha assegurat aquest dijous que les analítiques de perillositat, publicades per la mateixa institució, proven que els materials utilitzats per al l'autopista de Llucmajor a Campos, entre ells ecoàrids, són «innocus per al medi ambient i per als éssers humans».

A més, segons ha informat el Consell, argumenten que la normativa de la Comissió balear de Medi Ambient estipula que l'ús d'ecoàrids «no suposa una modificació substancial del projecte», que compta amb el vistiplau de l'Informe d'Impacte Ambiental del 2014.

En aquest sentit, la institució ha afirmat que «aquests materials són equiparables als de l'escòria tractada», que el Pla Director considera una matèria primera. A més, el Consell ha facilitat la documentació requerida per la Comissió «per a respondre a la demanda de les plataformes socials».

El conseller de Mobilitat i Infraestructures de Mallorca, Iván Serrano, s'ha reunit aquest dijous amb el president de la Comissió balear de Medi Ambient, Antoni Alorda, per a tractar els temes que afecten la xarxa viària de Mallorca i a la mobilitat de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.