Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca recorda que ja havien denunciat «urbanisme a la carta» en el cas de Biniancolla

33167

MÉS per Menorca ha destacat aquest divendres que ja va denunciar en el seu moment que la construcció del parc aquàtic de Biniancolla en sòl rústic era un «cas clar d'urbanisme a la carta».

«Ara el Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha donat la raó al partit i ha confirmat l'anul·lació de l'interès general que el Consell Insular de Menorca va atorgar durant el mandat del PP a aquesta instal·lació annexa a l'Hotel Sud Menorca», han assenyalat.

Des de MÉS per Menorca han remarcat que en el seu moment ja «varen cridar l'atenció» sobre el fet que hi havia informes interns desfavorables i varen alertar del perill de permetre la construcció d'unes instal·lacions que «amenaçaven la flora i fauna locals, alteraven el paisatge i no contribuïen a la desestacionalització turística».

La formació menorquinista afegeix que varen assenyalar de manera reiterada que la construcció del parc aquàtic s'estava realitzant amb tots els informes interns en contra i que no tenia sentit aixecar-ho amb l'aval d'un informe jurídic que es va encarregar a un advocat extern.

«Si bé és cert que ara queda l'opció d'un recurs de cassació enfront del Tribunal Suprem, és evident que la sentència és molt contundent perquè avala totes i cadascuna de les prevencions que, en el seu moment, MÉS per Menorca va fer sobre l'obtenció de l'interès general», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.