Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell diu que les obres de l'autopista continuen, però durant uns mesos no usaran les escòries

33161

Segons ha explicat el Diario de Mallorca en diverses notícies aquesta setmana, la Comissió Balear de Medi Ambient, presidida per Antoni Alorda, ha remès un escrit al Consell de Mallorca perquè justifiqui l'ús de les escòries com a material de base en les obres de l'autopista entre Llucmajor i Campos.

L'informe d'Avaluació d'Impacte Ambiental que va emetre la Comissió, dependent de la Conselleria de Medi Ambient, només contemplava l'ús d'ecoàrids. Així, no s'especificava que usarien escòries procedents de la incineradora de Son Reus.

Aquest dijous, el Diario de Mallorca ha avançat que el conseller de Mobilitat i Infraestructura del Consell, Iván Sevillano, ha assegurat que se suspèn durant uns mesos l'ús d'aquestes escòries. No obstant això, el conseller ha remarcat que la decisió no té res a veure amb la denúncia de la Plataforma Antiautopista i ni amb la petició de la Comissió Balear de Medi Ambient per a justificar l'ús de les escòries.

Així, Sevillano ha apuntat que aquesta suspensió es deu al pla d'obres establert. «Les obres seguiran el seu curs, però a causa del pla d'obres durant uns mesos no s'usaran les escòries», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.