Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB rebutja les activitats militars amb infants a Eivissa i Formentera

33071

El coordinador d'Esquerra de Menorca-Esquerra Unida (EMEU) i diputat d'Esquerra Unida de les Balears, Pablo Jiménez, ha rebutjat aquest dilluns les activitats militars amb infants que es duran a terme entre els pròxims dies 25 i 26 de setembre promogudes per la Delegació d'Educació d'Eivissa i Formentera i emmarcades en les operacions que es duran a terme per l'OTAN a Menorca a finals d'aquest mes.

«No crec que això serveixi per a educar als més petits en una cultura de pau, fet que s'hauria de potenciar per a construir una societat tolerant i no violenta», ha manifestat Jiménez a través del seu compte de Twitter.

Per part seva, el compte oficial de Twitter d'Esquerra Unida a les Pitiüses exigeix a la Delegació d'Educació que retiri l'activitat i ofereixi explicacions sobre aquesta recomanació als equips directius de les escoles.

«Des d'Esquerra Unida de les Balears apostam per una cultura de pau, on els recursos de l'administració vagin encaminats a reforçar els nostres serveis públics i a no malgastar-los en activitats militars». Finalment, han exigit una rectificació a la Conselleria d'Educació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.