Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern insta a no consumir productes de 'Sabores de Paterna' per alerta de listèria

33037
El Govern insta a no consumir productes de 'Sabores de Paterna' per alerta de listèria. | E.P. /dBalears

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha instat aquest dissabte a les persones que hagin adquirit productes de la marca 'Sabores de Paterna' que s'abstinguin de consumir-los donada l'alerta alimentària per listèria emesa a través del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Segons un comunicat emès per la Conselleria, el Ministeri ha intervingut cautelarment tots els productes elaborats per l'empresa i ha ordenat que es retirin de la comercialització aquells que ja es troben en el mercat.

En aquest sentit, el Ministeri ha ordenat a l'empresa retirar del mercat totes les existències del producte de qualsevol naturalesa i traslladar als seus clients l'ordre de no vendre'ls i acreditar les quantitats que tenen en existències i de garantir el compromís de no comercialització.

Entre els productes afectats està la botifarra, carn de saïm, llardó especial, o 'xoriço Rosario'. D'acord amb les dades del Ministeri, a les Balears aquests productes han estat comercialitzats en dos punts, als quals ja s'ha procedit a enviar agents de vigilància.

Un dels establiments, Truitalia, de carrer Blanquerna, ja no existeix, ja que va tancar al públic, però els seus productes podrien haver estat consumits. L'altre lloc ha resultat ser un particular que els va adquirir per a consum propi fa un any. Per això no consta que hi hagi productes de l'empresa a la venda en aquests moments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.