Setmanari Sóller

134
anys

Ataquen el cotxe de Paula Rotger, la dona que va denunciar una discriminació lingüística a l'aeroport de Palma

07-09-2019

Paula Rotger, la treballadora de l'aeroport de Palma que va denunciar el passat 25 de juny que un Guàrdia Civil l'havia maltractada pel fet d'haver-s'hi dirigit en català, s'ha trobat aquest dissabte matí amb la desagradable sorpresa que algú ha atacat el seu cotxe durant la nit del divendres al dissabte.

El cotxe es trobava estacionat a un aparcament juntament amb molts altres vehicles, cap dels quals ha patit cap atac, cosa que confirma que es tracta d'un atemptat premeditat i discriminat.

El cotxe de Rotger ha aparegut amb dues pintades de color groc una damunt el capó i l'altra a una de les portes del vehicle, que hauria fet malbé el pany d'aquesta.

Paula Rotger va patir una discriminació per raó de llengua i com a conseqüència d'haver-la denunciat, va rebre dues denúncies de la Guàrdia Civil, una davant l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA) i una altra davant la delegació del Govern espanyol a les Illes Balears.

Ella, però, no va acotar el cap i va declarar a dBalears que «estic disposada a arribar fins al final. Fins que es demostri la veritat».

L'Obra Cultural Balear, per la seva banda, va demanar a Aena la publicació del vídeo del control de seguretat on varen succeïr els fets.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris