Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 40 forns de Palma participen en la 5a Ruta del Llonguet

32997

Un total de 38 forns de Palma participaran, entre l'11 de setembre i el 27 de novembre, en la cinquena edició de la Ruta del Llonguet, que aquest any amplia la seva oferta incorporant el llonguet ecològic i sense gluten.

En la presentació, que ha tengut lloc aquest divendres, han participat el batle de Palma, José Hila, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, el gerent de l'Associació de Forners i Pastissers de Balears, Josep Magraner, i el director general de Comerç del Govern, Miquel Piñol.

La ruta, organitzada per l'Associació de Forns i Pastisseries de les Balears, comença aquest any més tard (altres anys ho feia a l'agost), ja que aquest era un mes amb poques vendes. En aquesta edició, no obstant això, obren el ventall a un nou públic, els turistes que vénen entre octubre i novembre. Magraner creu que això suposarà una «bona oportunitat» per a «donar-los a conèixer la gastronomia de Ciutat».

Des de Cort han explicat que el preu de la promoció es manté (tres euros per un llonguet i una beguda) tots els dimecres durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d'entrepans que inclou l'oferta. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació ha destacat que aquesta iniciativa «neix del mateix teixit productiu (de l'empresariat local) amb la finalitat de fer difusió i promoció de les empreses de forn i pastisseria de ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.