Setmanari d'informació local - 138 anys

La televisió pública basca compra i adapta el programa d'èxit d'IB3 ‘Jo en sé + que tu’

32891

El programa d'IB3 Televisió 'Jo en sé + que tu' traspassa fronteres. L'EITB, la televisió pública basca, ha comprat i adaptat el format creat per IB3 i Mediapro. Precisament aquest dilluns l'EITB va estrenar a les 16.30 h ‘Yo sé + que tú’, la seva adaptació al programa d’IB3, que disposa de l'humorista Iñaki Urrutia com a presentador.

El programa 'Jo en sé + que tu' es va estrenar el passat mes de maig a IB3 Televisió i des d'aleshores ha aconseguit resultats molt positius, i ha engrescat un públic molt fidel. S'emet de dilluns a divendres a les 21.30 h, està presentat per l'actor David Ordinas i enregistrat als estudis de Nova Televisió a Palma.

IB3 valora molt positivament el fet que per primera vegada un format creat per la televisió pública arribi a l'EITB. I no només això, sinó que altres televisions autonòmiques que formen part de la FORTA s'han interessat pel format i n’estan molt pendents de l’evolució tant a IB3 com ara a l’EITB.

La diversió i l'humor són elements imprescindibles d'aquest concurs, on la cultura i l'actualitat de les Illes Balears i d'arreu del món marquen el ritme del programa. Tres equips de tres persones han de demostrar els seus coneixements i ser bons estrategues per poder guanyar un important premi en metàl·lic, que aquesta setmana ascendeix als 20.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.