Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera evita superar el sostre de vehicles gràcies a la mesura de regulació

32881

Una mitjana de 20.595 vehicles han circulat per Formentera durant juliol i agost, mesos en què per primera vegada s'ha implantat la regulació d'entrada de vehicles. La mesura ha aconseguit que no se superi el sostre aconseguit en anys anteriors, situat en uns 22.000 vehicles.

Segons el Consell, la mitjana diària al juliol va ser de 19.532 vehicles i de 21.658 a l'agost. Per tipus, la mitjana registrada aquests mesos ha estat de 1.625 vehicles de visitants; 8.126 pertanyents a residents a Formentera; 9.276 d'empreses de lloguer i 1.568 d'altres categories.

El conseller de Mobilitat, Rafa González, ha destacat la posada en marxa d'aquesta mesura pionera que «respon a una demanda de la societat de Formentera». Segons González, la regulació s'ha implantat i aplicada d'una forma «tranquil·la, sense desajustaments i sense incidències destacables».

El conseller ha reiterat que han aconseguit que no hi hagués més vehicles en circulació, rompent així la tendència alcista dels últims estius. A més, ha agraït la col·laboració mostrada per empreses navilieres o de lloguer de cotxes, que han retirat els quads de la seva oferta. A partir d'octubre, s'iniciaran les reunions amb el sector social i empresarial de l'Illa per a valorar la mesura i definir la seva aplicació de cara a la pròxima temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.