Setmanari d'informació local - 138 anys

Emaya elimina 15 pintades vandàliques a diferents espais de Palma

32873

Emaya ha eliminat 15 pintades en diferents espais municipals des que va iniciar el Pla de xoc que pretén eliminar els grafitis i pintades d'àrees públiques de la ciutat.

Segons l'entitat, Emaya ha volgut recordar que la sanció per realitzar una pintada és de 700 euros. D'aquesta forma, les primeres actuacions es varen fer a les conegudes com a 'escales del Nixe', que enllacen el carrer de Bernat de Santa Eugènia amb l'avinguda Joan Miró; a la plaça Comtat del Rosselló i a la d'Alexandre Fleming.

També s'han duit accions en la part no catalogada del Baluard del Príncep, a les escales que uneixen la Plaça Major amb La Rambla i en les escales de Costa del Teatre.

A més s'ha actuat a Son Ferriol, en un espai situat entre els carrers Xeixa i Ordi; al carrer Francesc Martí Mora escaira Joan Gris; al carrer Francesc Sancho; a la plaça de les Ànimes; al parc de la Femu; en la plaça dels Patins; en diferents llocs de sa Faixina; en la zona de La Salle; i als carrers Josep Estela i Sínia.

Emaya ha explicat que la neteja es duu a terme aplicant mesures concretes segons el material de la façana o l'espai on es troba la pintada. En alguns casos s'actua amb un decapant, uns altres amb aigua a pressió i en casos més extrems, es fa un tractament en la superfície i es pinta damunt.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.