Setmanari d'informació local - 138 anys

Stop Desnonaments es concentra a Son Gotleu per a paralitzar tres desnonaments

32857

L'entitat Stop Desnonaments s'ha concentrat aquest dilluns des de les 08.00 hores a Son Gotleu per paralitzar tres desnonaments en diferents carrers d'aquest barri de Palma que afecten tres famílies en situació delicada.

Segons han informat, es tracta de tres llançaments hipotecaris de diverses entitats bancàries que han afectat famílies amb fills menors d'edat.

En el primer cas, estava programat el desnonament d'una mare embarassada i amb una filla menor d'edat. Segons apunten des de l'entitat es tracta d'un cas excepcional perquè la família ha rebut una resolució de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) favorable a la paralització del desnonament.

En segon lloc, la família afectada pel llançament hipotecari consta d'una mare amb dos fills, un d'ells major d'edat amb una discapacitat del 55 per cent. Des de l'entitat asseguren que la família s'ha assabentat una setmana abans que anaven a ser desnonats.

Finalment, el tercer desnonament programat a Son Gotleu afecta una parella amb dos fills que tenia contracte de lloguer i se li va donar esperances per a un lloguer social que no s'ha gestionat. Aquesta parella viu, a més, amb uns familiars amb dos fills que ja varen ser desnonats fa poc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.