Setmanari d'informació local - 138 anys

El Club Nàutic de Porto Cristo descarta ara un 'tracte de favor' amb Rafel Nadal

32843
Rafel Nadal a bord del seu vaixell. | Ultima Hora

El Club Nàutic de Porto Cristo descarta un 'tracte de favor' amb el tenista mallorquí, Rafel Nadal, en referència a les informacions publicades en alguns mitjans de comunicació locals sobre la petició de MÉS per Mallorca al Govern de l'expedient de remodelació dels amarraments del Club per allotjar el nou vaixell del manacorí.

Segons ha explicat el Club, l'entitat rep nombroses sol·licituds de les seves prop de 300 socis «i totes elles, sense excepció, són tramitades, com no podria ser d'una altra manera».

En aquest cas, va rebre una sol·licitud del tenista mallorquí per a allotjar un vaixell de «característiques similars» al que té en l'actualitat -té un metre més d'eslora-, encara que amb sis metres més de mànega, ja que es tracta d'un catamarà.

«Igual que amb qualsevol altra sol·licitud dels socis del Club, la junta directiva va decidir sol·licitar una autorització temporal per amarrar aquesta embarcació en el Club, aportant un projecte i estudi elaborat pels enginyers», han explicat des de l'entitat.

El Club ha explicat que la sol·licitud va ser «favorable», mitjançant una autorització temporal d'un any renovable, i no va requerir «cap obra en el pantalà ni en el moll del Club».

Dilluns que ve, 2 de setembre, la formació MÉS per Mallorca té previst demanar per escrit al Parlament balear una còpia de l'expedient de remodelació dels amarraments a Ports de les Illes Balears per a veure si va haver-hi un possible «tracte de favor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.