Setmanari d'informació local - 138 anys

El fins ara cap d'informatius de La Ser passa a ser director de Relacions Institucionals del Consell

32841

El periodista Pere Cerón va ser nomenat, aquest dissabte, director insular de Relacions Institucionals i Projectes de la institució insular. Cerón substitueix en el càrrec a l'històric dirigent socialista Tolo Aguilar, que havia estat nomenat el mes de juliol passat com a director insular de Relacions institucionals. Aguilar passarà a formar part del gabinet de la presidenta Cladera com un dels seus homes de màxima confiança.

Cerón ha estat al capdavant dels informatius de la Cadena Ser a les Balears durant molts anys. Ara s'encarregarà de les relacions institucionals i els projectes del Consell. Entre les seves principals comeses hi ha l'organització de la Diada de Mallorca, el 31 de desembre.
Dissabte, també, el Butlletí Oficial de les Illes Balears publicava el decret de la Presidenta del Consell de Mallorca que inclou el nomenament de nous directors i directores insulars.

Margalida Amorós Bauzá, serà directora insular de Coordinació. Martín Expósito Sacristán, director insular de Modernització i Transparència. Carolina Abad Pons, directora insular de Promoció Sociocultural i Andrés Caparrós Coll, director insular de Serveis Generals.

Dilluns que ve tots aquests nous càrrecs del Consell de Mallorca prendran possessió en un acte que estarà presidit per Catalina Cladera en la seu de Palau Reial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.