Setmanari d'informació local - 138 anys

Greus amenaces i intent d'agressió a un client per parlar català en un bar de Santa Margalida: «Te parto las gafas de un tortazo»

32831

Aquest divendres vespre, al 'Junior's Cafè' situat a la plaça de Santa Margalida, el cambrer va amenaçar i intentar agredir un jove pel sol fet de parlar català.

Segons explica un testimoni, amb el qual ha parlat dBalears, els fets greus varen passar quan «després de demanar-li el full de reclamacions dues vegades (perquè no l'havien volgut atendre en català) li va dir: «Como vuelvas a pedir la hoja de reclamaciones te parto las gafas de un tortazo».

El cambrer, no només es va negar a facilitar al client els fulls de reclamació que per llei ha de tenir a disposició del client, sinó que el va amenaçar amb violència física i que li rompria les ullesres d'una galtada.

El grup de companys de la víctima va tornar a demanar, aleshores, el full de reclamacions i davant la negativa: «vàrem decidir telefonar la policia local de Santa Margalida».

La policia agafa les dades i aquest dissabte la víctima ha de presentar la corresponent denúncia.

La rúbrica la va posar, segons un testimoni, un dels clients que. Després de cridar visques a Espanya fent la salutació feixista, els va dir eren uns maleducats per parlar català, que li hagués semblat bé que li haguessen pegat i que «als negres que duis no les demanau què xerren».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.