Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos impulsa la declaració de l'estat d'emergència climàtica a les Balears

32829
La secretària general de Podemos Balears, Mae de la Concha. | E.P. /dBalears

Podemos impulsarà la declaració de l'estat d'emergència climàtica a les Balears establint mesures consensuades amb la comunitat científica, tant des del Govern com el Consell de Mallorca, així com des de totes les institucions on la formació tingui representació.

Així ho ha anunciat la secretària general de Podemos Balears, Mae de la Concha, aquest dissabte davant els mitjans de comunicació, on ha afegit que la mesura és fruit de les decisions adoptades en l'última reunió del Consell Ciutadà Autonòmic a l'arxipèlag balear.

La lluita contra el canvi climàtic és «un tema clau» per a Podemos, segons De la Concha, i aquesta declaració política «pot implicar mesures concretes per a frenar les emissions o la pujada de les temperatures».

La secretària general del partit a les Balears també ha afegit que a l'arxipèlag «el patró climàtic ha variat totalment» i que aquesta circumstància «afectarà l'agricultura, el turisme i el transport».

De la mateixa manera, De la Concha ha volgut destacar la situació actual dels «tres pulmons del món: l'Amazones, Indonèsia i la ribera del Congo» amb els recents incendis i la desforestació.

Finalment, des de la formació s'ha alertat que la «crisi climàtica provocarà que les crisis migratòries siguin més freqüents i més greus» i s'ha requerit que les polítiques en l'àmbit mundial «passin a ser de col·laboració i d'unió, ja que totes i tots formem part d'aquest planeta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.