Setmanari d'informació local - 138 anys

EU demana a Pedro Sánchez «si fa comptes pagar els 177 milions d'euros que corresponen a les Balears»

32811

Els diputats d'Esquerra Unida Alberto Garzón i Roser Maestro han presentat tres qüestions dirigides al Govern espanyol en les quals se li demana «si fa comptes pagar els 177 milions d'euros que corresponen a les Balears» corresponents al finançament autonòmic de 2019.
Esquerra Unida de les Illes Balears ha defensat que aquests 177 milions d'euros són «fonamentals per a mantenir els serveis públics, com l'educació i la sanitat, entre altres».

El coordinador general d'Esquerra Unida Illes Balears (EUIB), Juanjo Martínez, ha afirmat que «la falta de capacitat que té el Govern central per a conformar els suports necessaris entre els quals està Esquerra Unida, no pot generar nous problemes de finançament».

«Esper que les diferents formacions polítiques del Govern s'impliquin perquè ens transfereixin les diferents partides, que són imprescindibles per a Balears», ha indicat.

D'altra banda, EU Andratx al costat del grup municipal d'Unides Podem Andratx, presentaran el pròxim 26 de setembre una moció perquè l'Ajuntament del municipi contracti dos autobusos que des d'Andratx, el Port d'Andratx i s'Arracó recullin als estudiants i els deixin a la Universitat de les Illes Balears (UIB) de manera gratuïta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.