Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern forma viticultors de Mallorca per a prevenir la Xylella

32799
sdr

Tècnics de la Direcció General d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, han format viticultors de cellers de Mallorca per a ajudar-los a identificar la simptomatologia d’afecció per Xylella fastidiosa.

Es tracta d’una jornada formativa per a facilitar als viticultors la identificació de les plantes que podrien estar afectades pel bacteri, precisament en un moment, el temps de verema, en què es revisaran totes i cada una de les parres plantades.

La jornada ha comptat amb una classe teòrica, celebrada al Centre Universitari de Manacor, i una altra part més pràctica, a una finca del municipi, on els viticultors han pogut veure de primera mà fulles afectades pel bacteri.

Actualment, i segons les darreres dades, la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha detectat 65 positius en Xylella fastidiosa, tots els quals es troben a l’illa de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.